Mobiel internet van Telfort

Telfort biedt mobiel internet via UMTS en HSDPA. Er zijn mobiele internet diensten voor gsm's en speciale bundels voor gebruik met de laptop.

Mobiel internet van Telfort op GSM

Mobiel internet (GPRS & UMTS) instellingen:

Sms gratis SPOT naar 500 voor de mobiel internet-instellingen of maak gebruik van de wizard op de Telfort site. Let op: het aanvragen van internet instellingen is kosteloos en betekent niet dat je aan een databundel komt vast te zitten. Neem voor het afsluiten van een databundel contact op met de klantenservice of log in op je gebruikersaccount.

Mobiel internet dekking (UMTS & GPRS)

Bekijk hier een kaart van Nederland met daarop aangegeven de UMTS en GPRS dekking van het netwerk van Telfort. (KPN en Telfort delen hun netwerk, waardoor dekking van beide providers exact gelijk is.)

Databundel van Telfort (GSM)

  Surf & Mail onbeperkt
Fair Use Limiet
  € 7,- p/m

Datalimiet

De databundel van Telfort (Surf & Mail onbeperkt) kent een Fair Use Policy. Dit wil zeggen dat je niet meer data mag gebruiken dan redelijk is. Bij normaal gebruik zou deze limiet toereikend moeten zijn, ga je echter veel streaming video kijken of veel downloaden op je gsm dan kan het zijn dat je over de limiet heen gaat.

Deze databundel bevat dus geen onbeperkt gebruik van data, zoals de titel van het product suggereert! Hoe werkt Fair Use limiet bij Telfort?

Bij een dataverbruik dat meer dan 10x boven het gemiddelde verbruik ligt, ontvang je een waarschuwings sms. Gebeurt dit een maand later nogmaals dan krijg je wederom een waarschuwings sms. Na twee SMS waarschuwingen ontvang je een brief thuis met een laatste waarschuwing, ga je de maand erop nogmaals over de limiet heen dan sluit Telfort je af van het mobiele internet abonnement.

Bijzondere voorwaarden mobiel internet van Telfort op de GSM

Het is niet toegestaan om je GSM te koppelen aan je laptop en vervolgens via de databundel van je GSM gebruik te maken van internet op je laptop.
Het is niet toegestaan om met data abonnementen voor de GSM gebruik te maken van streaming, voice-over-IP, pushmail, VPN en andere handelingen waarbij een grote hoeveelheid data wordt verbruikt.

Mobiel internet van Telfort voor op de Laptop

Telfort biedt een data abonnement met insteekkaart of USB modem voor de laptop. Voor dit data abonnement geldt een Fair Use limiet. De exacte limiet is niet bekend, maar je ontvangt waarschuwingen van Telfort op het moment dat je te ver over de limiet heen gaat.


Abonnement   Kosten/ maand Data Snelheid (down | up) Buiten bundel Bestel

Mobiel internet onb. € 29,95 Fair Use 768 | 384 -